Your cart is currently empty.

Return to shop

Spacelet friendship Happy Buddha bracelet

Om idén

Länge leve fina armband!

Liebenstein är ett märke som säljer handgjorda smycken med fokus på balans i livet. Hemsidan startades som ett kreativt projekt 2016 och har idag två kollektioner med stenarmband. Liebenstein erbjuder fina moderna armband till den medvetna personen. Den första kollektionen föddes ur behovet till mer balans i livet och fick namnet HappyBuddha. Tanken bakom armbanden är att själv kunna skapa sin egen oas av mindfulness i en stressig vardag. HappyBuddha är en symbol och en påminnelse för sig själv om vad som är viktigt.

2016 var jag på en plats i livet där jag behövde hitta ett sätt att kanalisera min kreativa sida. Jag kände ett behov av en ny utmaning samtidigt som jag ville göra något jag älskar att göra. Att pyssla har alltid vara en stor del av mitt liv och något jag gjort på min fritid. Nyfikenheten till att bygga en egen hemsida i kombination med behovet av att få utlopp för kreativiteten gjorde att konceptet bakom HappyBuddha började växa fram. Ju mer jag tänkte på vad HappyBuddha skulle stå för desto mer balanserad kände jag mig. Det här var något jag mådde bra av att jobba med. Därför blev symboliken klar, att HappyBuddha skulle stå för sinnesro och balans i livet.

Den resa som Liebenstein har gjort hittills har varit otrolig och vi har lärt oss mycket. Att se ett hobbyprojekt ta form och följa det är en av de mest spännande sakerna hittills i mitt liv. Allt från att förhandla med leverantörer i Kina till att bygga www.liebenstein.se har varit ett sådant äventyr och jag hoppas det fortsätter. Hur man bygger en varumärkesidentitet kring Liebenstein som ett smyckesmärke i det digitala landskapet är en utmaning som kvarstår.


Spacelet friendship bracelet for best friends

Med fokus på balans i livet

Armbanden har olika betydelser för olika människor. Liebensteins yoga armband blir det du vill att de ska vara. Med inre balans kommer du få förutsättningarna att må bättre och vara lyckligare i livet. Tanken är att armbanden ska påminna dig om vad sm är viktigt i ditt liv för att uppnå sinnesro i tillvaron. Vad behöver du fokusera lite extra på för att uppnå det? När du har svaret, låt ditt fina armband göra dig påmind om det varje dag till dess att du når fram till dina mål.  På samma sätt som skapandet av HappyBuddha hjälpte mig att uppnå mitt.

Ge bort ett yoga armband i present till någon som betyder mycket för dig


Write to us

FÖLJ OSS

#HappyBuddha
Liebenstein.se

Handgjorda i Stockholm

© 2017 Liebenstein.se
Pay with PayPal, PayPal Credit or any major credit card
Stripe

"Det tar tid att skapa något meningsfullt. Produkter som inte finns på lager och beställningar med speciella önskemål kan ta upp till 5 veckor att leverera.
För förfrågningar, vänligen kontakta oss på: info@liebenstein.se."